// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Ainin Sofiya and im 11 years old.I Love Kpop. I Live At Sepang. My Ultimate ias is Leeteuk Oppa. I Love Blue Colour Very Much! ^^ I Hate who is " Kpop Hatters! "


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary







Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.










Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
Segmen Nak Header Simple By Nisha
Wednesday, November 7, 2012 | 9:58 PM | 2 Sweet Cupcake
Klik Banner okay?

Done follow blog kamu . Tapi twiter saya x follow. sbb xde Twitter.

Tajuk Header :  Ainin's World 

Url Pic/Doodle (SATU SAHAJA) :

http://i277.photobucket.com/albums/kk70/safiena_album/Art%20by%20safiena/doodles/foryou.png

Code Warna(DUA SAHAJA):

#1e69ba
#4c91db

Url Blog : http://kpoppopsumme.blogspot.com/

Tag :- Aimi Syahirah

Jom Join Bloglist Nisha
Monday, October 8, 2012 | 5:03 AM | 1 Sweet Cupcake


klik Banner who want to join this segmen yawr!

I'm So Sorry. I Don't have any twitter account :(

 Nisha nak korang tulis link blog siapakah yang paling comel/kawaii/cantik

Of course Atiqah , Atin , farah and Your blog. I Very Enjoyed to see your new blog Nis! ^^ I Very loved it! ^_^ Hihihi

Ok... Bye2 ^^ Hope I will win this Segmen ^^ 

Segmen Dudel Kapel
Saturday, July 28, 2012 | 11:19 PM | 1 Sweet Cupcake


warna tudung :-  #DF7401

warna baju (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna baju diorang pakai) :- #FAAC58

warna Seluar  (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna seluar diorang pakai) :- #8A4B08


warna anak tudung perempuan :- #F5D0A9

warna kasut (untuk kedua2 pasangan maksudnye samelah warna kasut diorang pakai) :- #61380B

bagi tau sekali nama korang dan nama pasangan korang..


Ainin & Leeteuk

Segmen Team ELF
Tuesday, June 19, 2012 | 3:03 AM | 1 Sweet Cupcake
Dgn lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


http://3.bp.blogspot.com/-paOHPljdJ-w/T-BKS8u0bTI/AAAAAAAAAPY/0dy-zME9p8Y/s1600/Banner+ELF.jpg

The Rules

1) ada blog dan warganegara Malaysia
2) lelaki atau perempuan
3) Follow blog SINISINISINI
4) Segmen nie hanya untuk ELF sahaja!
5) buat entry yang bertajuk Segmen Team ELF
6) jawab soalan di bawah dengan jujur ya!
7) letak link entry anda di kotak comment entry nie. LINK ENTRY bukan LINK BLOG!
8) tag dalam 2,3 orang.
9) tarikh tutup : 15 /9/2012 (TARIKH LEPAS UPSR XD)

Soalan:

1) namakan semua  ahli kumpulan super junior (termasuk Super Junior M)

2) nyatakan ahli kumpulan Super junior yang korang minat. *Contoh Siwon. *


Bagi gambar sekali yerk?


3) Nyatakan 3 lagu Super Junior kegemaran korang

4)  Nyatakan ahli kumpulan Super Junior yang PALING KAYA


5) Nyatakan warna kegemaran Sungmin

Info:

segmen nie takda hadiah. tujuan segmen nie adalah untuk mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain

XNK GADOH2 APA BILA DAH JOIN SEGMEN NIE.  contoh:

contohlah si X minat Leeteuk . si Z pon minat Leeteuk. Diorang berebut Leeteuk. pastu gadoh2..

tak nak perkara tu berlaku. Faham? kalau berlaku, tanggunglah sendiri. kitaorg bwat bodoh jer. XD

Harap dapat sambutan yer?

segmen : nak cursor nama saya ! by iza zaty
| 1:43 AM | 1 Sweet Cupcake

klik sini



*Nama untuk letak di cursor : Ainin5 ELF
*berikan 2 Code Warna : 
FF99CC  &  FF99FF 
*Nak Font yang mana : 


Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara
Friday, June 1, 2012 | 9:49 PM | 0 Sweet Cupcake
Saya Join. Klik SINI ya!

Tag:

awk yg sdg baca

Simple Giveaway By Double E
Thursday, May 31, 2012 | 11:08 PM | 0 Sweet Cupcake






  •  Follow blog Ezatee dan Eira untuk mengetahui perkembangan terkini tentang giveaway ni. 
  • Like fanpage Ezatee dan Eira untuk mengetahui perkembangan terkini giveaway 
  • Follow semua sponsor dan like page diaorang .   Akan diupdate kemudian
  • Buat satu entry mengenai giveaway ni .
  • Tempekkan banner yang cute tu dalam entry korang .
  • Tag beberapa orang kawan korang * ada hadiah untuk top refferal 
  • Bagi link entry korang dekat blog ni atau blog eira.
  •  
tag:

Awk  yg sedang membaca